Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Ik was een typische emotionele eter. Was ik verdrietig of viel er juist iets te vieren ? dan ging ik eten ! En daar ging het mis, de kilo's kwamen eraan en ik droeg alleen nog wijde kleding en zeker géén bikini. Toen ging de knop om. 

Klinkt dit herkenbaar voor jou ? Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met een koolhydraatbeperkt afslankprogramma en onder wekelijkse begeleiding van mijn voedingscoach ging het afvallen heel gemakkelijk. Ik kon de hele dag lekker eten, geen hoofdpijn, geen trek.

Ik voelde me fitter worden en zat direct lekkerder in mijn vel !

Na mijn eigen enthousiaste ervaringen met dit koolhydraatbeperkte afslankprogramma heb ik me gespecialiseerd als voedingscoach en deed ik diverse andere opleidingen, Protiplan Academy en trainingen op het gebied van voeding en de uitwerking daarvan op je lichaam, geest en huid, detoxen en schoonheidsbehandelingen.

Inmiddels ben ik alweer ruim 6 jaar met veel liefde en passie als detox-, voedings- en lifestyle coach werkzaam in mijn afslankstudio / schoonheidssalon Beauty & BodyCare de Rozentuin.

Mijn missie is om mijn eigen ervaringen over het belang van juiste voeding, detoxen en voldoende beweging zoveel mogelijk uit te dragen en daarmee anderen bewust te maken over het belang van een gezonde leefstijl.

Als personal detox- / voedings- en lifestylecoach begeleid ik vrouwen en mannen bij het afvallen en contourverbetering. Voor een ieder wordt er in goed overleg een eigen behandelplan samengesteld op basis van zijn/haar wensen en doelen. Zo krijgt een ieder dus een programma op maat inclusief de begeleiding en coaching in de bewustwording van voeding en leefstijl voor body & mind.

Jacqueline Bunk-Grootenboer

detox-, voedings- en lifestylecoach