Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Is dit wat jij vanmorgen ook voelde ? 

Tekenen aan de wand om te gaan detoxen.

- ik voel me minder energiek dan normaal, kom moeilijker mijn bed uit

- ik heb al een paar dagen keelpijn

- ik voel aan de wallen onder mijn ogen en aan mijn buik dat ik vocht vasthoud

- ik ben wat kilootjes aangekomen en die moeten er weer af (en het liefst nog wat extra)

- mijn huid en haar zijn dof

- ik wil mijn lichaam van binnenuit reinigen / detoxen

- reiniging door voeding !

Met detoxen ga je op een eenvoudige en natuurlijke wijze je lichaam en vooral darmen reinigen. Door de reiniging is je lichaam in staat de voedingsstoffen beter en effectiever op te nemen. Hierdoor voel je je energieker, fitter en kan de stofwisseling op gang gebracht worden. Je bloedsuikerspiegel, bloeddruk en darmwerking verbeteren, en vermoeidheidsklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Clean 9 helpt je om opgeslagen giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen en je lichter en energieker te voelen.
Ook ideaal, als voorbereiding, voor mensen die ons Protiplan afslankprogramma willen gaan volgen.

Bewegen

Wanneer we de C9 doen willen we zoveel mogelijk opgehoopte afvalstoffen kwijt raken. Afvalstoffen raak je kwijt via je darmen, blaas, huid en via je longen. Tijdens de C9 is het goed te bewegen.

Normaal gesproken gebruiken we maar 70% van onze longcapaciteit. Dus de laatste 30% gebruiken we niet of te weinig. En juist in de onderste longdelen kunnen we aardig wat afvalstoffen opslaan. Wat kan je nu doen om die stoffen ook kwijt te raken? Juist ja: door te sporten en bewegen.

Belangrijk is dat je je zodanig vermoeit dat je gaat hijgen, echt hijgen! Wanneer je hijgt dan gebruik je je totale longcapaciteit en raak je de afvalstoffen diep in je longen ook kwijt. Als je na het sporten een druk op je keel of wat kucht, dan heb je goed je best gedaan.

Ik wens jullie veel sport plezier voor een nog schoner en fitter lichaam!!

Het cleansingprogramma is een 9 daags programma waarin je in een paar stappen de start maakt naar een energieker, gezonder en slanker lichaam. In de eerste twee dagen ga je echt detoxen en je lichaam actief reinigen. Je start hierbij met 3x daags Aloe Vera gel (met meer dan 200 actieve stoffen), speciaal ontwikkelde supplementen en 1x per dag een maaltijdshake met heerlijke shake recepten en al vanaf dag 1 groenten en fruit als tussendoortjes. Op dag 3 ga je alweer een warme maaltijd gebruiken en vul je het programma aan met een extra shake (en fruit) en een heerlijke avondmaaltijd. Na die 9 dagen voel je je een totaal ander mens, herboren en heb je weer alle energie ter beschikking om topfit verder te gaan en kan je de stap naar het afslanken doorzetten.

Ook zeer geschikt voor sporters !