Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Reacties van klanten

"Mijn zwangerschapskilo's er weer af en ... zelfs meer".

Na de geboorte van mijn zoontje kreeg ik de zwangerschapskilo's er niet meer af. Na diverse dieetpogingen, waarvan de resultaten helaas slechts van korte duur waren omdat ik toch steeds weer snel aankwam, gaf ik het lijnen op en dacht dat ik mijn streefgewicht nooit meer zou gaan behalen.

Na een periode van ca. 5 jaar wilde ik toch wel weer eens wat aan mijn figuur gaan doen. Ik voelde me niet fit en ik zat niet goed in mijn vel. Ik kwam bij Jacqueline Grootenboer van BodyCare Dronten terecht voor een Universal BodyContour Wrap behandeling. Tijdens deze behandeling vertelde zij mij van alles over het PowerSlim afslankprogramma. Al snel raakte ik geïnteresseerd en ik besloot een 3 dagen proefpakket mee te nemen.

Ik was enthousiast over het proefpakket, het waren heerlijke recepten, lekkere producten en omdat ik om de 2 uur wat moest eten was ik voortdurend verzadigd en had ik totaal geen hongergevoel. Wat ik ook erg belangrijk vind, is dat de producten makkelijk mee te nemen zijn, voor onderweg of voor op je werk. Wat me heel duidelijk opviel, was de energie die ik erdoor kreeg. Ik heb een aardig actief leven, gezin, werk, sport, hobby, ik ben altijd bezig en zit zelden stil. Door de producten en het positieve resultaat bruiste ik weer van de energie. Na 3 dagen had ik opnieuw een afspraak met Jacqueline voor een nieuw weegmoment en tot mijn vreugde was ik inmiddels al 1,8 kg kwijt ! Ik voelde me al stukken beter en had veel meer energie gekregen. Door deze energie, de lekkere producten, heerlijke recepten en persoonlijke coaching door Jacqueline kon ik het programma heel goed volhouden. De wekelijkse weegmomenten waren een feestje. Het afvallen ging super 1 tot 1,5 kilo per week. Voor de extra beweging ben ik ook weer gaan hardlopen en ook dag zag je op de weegschaal weer terug, het lichaamsvet% nam goed af en de spiermassa nam toe.

Ik voel me goed en ik kan de kleding weer aan die ik leuk vind. Zelfs weer een spijkerbroek waarin ik me voorheen altijd te dik voelde.

Aangezien ik nooit had verwacht nog af te gaan vallen, had ik bij ons intakegesprek een wat hoger streefgewicht aangehouden. Het afvallen ging echter zo goed, inmiddels zelfs al 9,5 kg ! dat ik mijn doelstelling toch iets heb bijgesteld en er nog een paar kilootjes extra af wil hebben. Wat ook erg fijn is, is dat ik na het behalen van mijn streefgewicht nog een jaar lang onder begeleiding blijf, want die bewuste stok achter de deur, die Jacqueline voor me is, heb ik wel nodig. Zonder haar was het me niet gelukt. Bedankt Jacqueline van BodyCare Dronten.

Leonie - 2015

Leony de Koeijer - september 2015 

"16 kilo kwijt en ik voel me weer fit en bruis van de energie"

Bij het streven naar mijn doel om af te vallen heeft Jacqueline Grootenboer van BodyCare Dronten mij op een oprechte, eerlijke en zeer kundige wijze begeleid. Het heeft er in geresulteerd dat ik in 16 kilo ben afgevallen en dit ook zo wil behouden. Mijn uithoudings- en concentratievermogen zijn sterk verbeterd hetgeen positieve uitwerking had op mijn werk en ook sportprestaties. Kortom mijn dank aan Jacqueline Grootenboer van BodyCare Dronten is groot vanwege haar goede, motiverende en zeer kundige begeleiding ! Een aanbeveling waard ! En mijn dank !

Frank Bunk - augustus 2012 - Sales manger Nederland bij Hecht Printing Solutions

Aanbeveling

Jacqueline Grootenboer zorgt voor een heel prettige ontspannen sfeer in haar salon, waarbij (gezichts)massage een super wellnessbeleving is. Persoonlijke aandacht en deskundigheid maken de behandeling compleet. Een echte aanrader om je door Jacqueline te laten behandelen. 

Aleid Overbeek - [email protected] - Zelfverzekerd ondernemen expert voor vrouwelijke 45+ ondernemers / Flevolandse Zakenvrouw ZP 2014

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible