Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Voor webshop bestellingen klik op bovenstaande knop en u wordt doorgelinkt naar mijn webshop fbo nr. 310002042667 J. Bunk-Grootenboer.

Een uitgebalanceerde levensstijl gecombineerd met de natuurlijke (pure) Aloë Vera producten van Forever zorgen voor een optimale gezondheid, vitaliteit en een ultiem gevoel van welzijn.

Verfrissend en in balans!

Forever's scala aan supplementen en dranken, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten gecombineerd met gezonde, evenwichtige voeding, biedt de weg naar een uitstekende gezondheid en welzijn. Met als voornaamste bestanddeel de vers geoogste pure gestabiliseerde Aloë Vera gel uit het binnenste van het blad, biedt elk product een reeks aan pure voedingsstoffen die een optimale gezondheid en vitaliteit bevordert.

Product assortiment:

- Aloë dranken

- gewichtsbeheersing

- skincare

- personalcare

- voedingssupplementen

- bijen producten

- producten voor dieren

- Sonya gezichtsverzorging en Sonya make-up / cosmetica

- essential oils

Sonya SkinCare collection.

Sonya is in essentie meer dan alleen schoonheid: de Sonya SkinCare collection is een expressie van verjonging, bewondering en liefde. Onze unieke formule van ingrediënten op basis van Aloë Vera, fruitextracten, witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen geven uw huid precies die verzorging die ze nodig heeft en helpen haar te beschermen en verzachten.

De combinatie van de unieke ingrediënten draagt bij aan verjonging van uw huid en hydrateert als nooit te voren! Deze fijne verzorgingsproducten worden dan ook in alle Beauty behandelingen in de salon gebruikt.

ForEver Aloë Vera Gel

Pure gestabiliseerde Aloë Vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Drink het om een gezonde levensstijl te ondersteunen en om lekker in uw vel te zitten.

verkrijgbaar in 4 smaken Aloë Gel - Aloë Freedom - Aloë Berry - Aloë Bits 'n Peaches

Forever F.I.T. is een geavanceerd voedings-, reinigings- en afslankprogramma. Ontwikkeld om u te helpen er beter uit te zien en u beter te voelen. Met het Clean 9 programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf.

Dit efficiënte en makkelijk te volgen "cleansing" ofwel reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag nog van start te gaan om uw lichaam te transformeren!