Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Wil je een afspraak maken voor één van de onderstaande contourverbeterings behandelingen, dat kan via e-mail of telefonisch 06-51158292.

Geschenkbonnen vanaf € 25,- te bestellen via contactformulier.

Contourverbetering en een slanker silhouet door de

Universal Contour Wrap. 

Het cadeautje voor lichaam en geest…

Universal Contour Wrap. Deze therapeutische ‘inpakmethode’ is een geheel natuurlijke, efficiënte manier om blijvend centimeters te verliezen. Het ontgift het lichaam, zuivert en verstrakt de huid, laat een buikje verdwijnen, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striae en cellulite minder zichtbaar en geeft je het gevoel herboren te zijn met een prachtige gladde en zijdezachte huid.

Tijdens de Universal Countour Wrap, die ruim 2 uur duurt en € 65,00 kost, wordt je ingepakt met speciale zwachtels die worden gedrenkt in een warme oplossing van natuurlijke mineralen en Dode zeeklei. De behandeling is ideaal in combinatie met afslanken of om de huid te verstevigen na bijvoorbeeld veel gewichtsverlies of een zwangerschap. Het is daarnaast een snelle methode om strak op vakantie of speciale gelegenheid te verschijnen. Deze behandeling is ca. 30 jaar geleden in Amerika oorspronkelijk ontwikkeld als detoxbehandeling voor lever- en nierpatiënten, maar is door de veilige werking en de bijkomende cosmetische voordelen tevens geschikt voor beauty- en wellness doeleinden. Misschien voor u wel het belangrijkste "bijkomende cosmetische voordeel is het gegarandeerde omvangverlies van minstens 15cm !

Ons lichaam wordt dagelijks geconfronteerd met afvalstoffen. Normaliter worden deze stoffen vanzelf opgeruimd door de darmen, lever en nieren. Wanneer niet alle afvalstoffen afgevoerd worden, blijft er een deel achter dat zich ophoopt in het lichaam en kan verzuring in het lichaam veroorzaken. Vaak uit zich dit in vage klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en darm- en huidproblemen.

Deze detoxkuur stimuleert de reinigende werking van darmen, lever en nieren en ontdoe je het lichaam van afvalstoffen, met als gevolg dat klachten verdwijnen en u zich weer fitter, vitaler en energieker zult voelen in een strakker en slanker lichaam.

Een kuur van 3-4 behandelingen is vaak al genoeg om over te gaan naar een hele kledingmaat minder.

Behandelingsduur ca. 2 uur - behandelingsprijs € 65,00 (gehele lichaam) of inclusief ontspannende gezichtsmassage € 95,-

Kuurbehandeling van 3 UCW behandelingen € 180,- ( i.p.v. € 195,-)

Plaatselijke bodywrap behandeling (bovenbenen - billen - buik) behandelingsprijs € 45,- per behandeling of € 75,- inclusief ontspannende gezichtsmassage.

Wellness ontspanningsmassage

Een klassieke, ontspannings- of wellnessmassage is een totale ontspanningsmassage, die met warme olie wordt gegeven op de blote huid. In principe duurt de massage een uur waarbij de gehele achterzijde van het lichaam gemasseerd wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk de massagetijd te verkorten en een deelmassage uit te voeren of juist te verlengen, afgestemd naar de behoefte en of klachten van het moment.

Deze massage heeft een positieve invloed op het gehele lichaam, onder andere op het bewegingsapparaat, de spijsvertering, de hormoonhuishouding en het lymfesysteem.

Een regelmatige massage heeft bovendien een preventieve werking op de algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid en blijkt ook bewezen effectief bij bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, slapeloosheid, hoge spierspanningen en storingen in de lichaamsbeleving.

Een klassieke, ontspannings- of wellnessmassage is zeer geschikt om regelmatig in te plannen om even tot rust te komen, te genieten en de ontwikkeling van (pijn)klachten te voorkomen.

Wellness ontspanningsmassage - 60 minuten - € 35,00 per behandeling.

Bij een abonnement: behandeling 1x per 4 weken is de prijs € 30,00 per behandeling.

deelmassage rug / schouder / nek - 45 minuten - € 30,-

Bij een abonnement van 6 behandelingen € 150,- (i.p.v. € 180,-)