Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Wilt u een afspraak maken voor één van de onderstaande gezichtsbehandelingen, dat kan via e-mail of

Massagetherapie voor je huid en overzicht van alle gezichtsbehandelingen.

Gezichtsreflexologie is een natuurlijke behandelmethode om van lichamelijke klachten af te komen en of deze te verminderen.

Alle behandelingen zijn een combinatie van verschillende methoden van gezichtsreflexologie, om het gezicht van binnenuit te beïnvloeden, door acupunctuurpunten-, lymfe- en reflexzonemassage op het gezicht, de spieren en diepere lagen van de huid te stimuleren.

De Japanse Cosmo gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige én diepere gezichtshuid, gezichtsspieren, drukpunten en meridianen (energiebanen) behandelt. Gezichtsspieren worden te weinig gebruikt om de spieren sterk en soepel te houden. Een regelmatige Japanse gezichtsmassage houdt het spierweefsel soepel, het neemt in omvang toe en voorkomt daardoor het verzakken en verslappen van de gezichtshuid.

De behandeling is tweeledig. Niet alleen de huid wordt behandeld maar het stimuleren van de acupunctuurpunten, de meridianen en de gezichtszenuwen heeft effect op het hele lichaam. Het brengt lichaam en geest weer in balans volgens de Japanse medische traditie en brengt een algeheel gevoel van welzijn.

De energie in het lichaam verbindt alle functies en organen. Het stroomt door de energiebanen, meridianen genoemd. In totaal zijn er 12 hoofdmeridianen. De begin of eindpunten zitten op de handen en de voeten, maar ook een aantal in het gezicht. Deze meridianen zijn genoemd naar het orgaan dat ze van energie voorzien. Alle organen zijn ook onderling weer verbonden met elkaar. Organen werken samen of geven/ontvangen energie van andere organen.

Een verminderde doorstroming van een orgaan zorgt voor pijn en gevoel van "uit balans" zijn. Door middel van gezichtsmassage kan er weer stroming plaatsvinden en verdwijnen deze klachten en ongemakken. De massage stimuleert 21 traditionele acupunctuurpunten om mee te helpen aan het innerlijk herstel van de energiebanen. Het hele lichaam wordt beïnvloed en heeft een positieve invloed op klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, depressiviteit, emotionele onbalans en allergieën.

De behandeling van drukpunten is bedoeld om de blokkades op te heffen, waardoor energie weer vrij kan stromen en pijn verdwijnt. Stimulatie van deze punten vermindert de spierspanning en verbetert de bloedcirculatie, waardoor het pijnlijke lichaamsdeel meer zuurstof krijgt en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Als bloed en energie vrijuit stromen, voelen we ons harmonieus en gezond. Daarbij stimuleert druk op deze plaatsen de aanmaak van endorfine, een natuurlijke pijnstiller die het lichaam zelf aanmaakt.

Specialist in effectieve gezichtsmassage

Al mijn gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op de gezichtsreflexologie therapie en zijn bedoelt om je diepe ontspanning en welzijn te laten voelen. 

Huidverbetering op natuurlijke wijze

De gezichtsbehandelingen zijn volgens natuurlijk concept, natuurlijke cosmetica en ik werk uitsluitend met mijn handen. 

Advies op maat

Ik neem de tijd voor jouw behandeling, bij mij geen gehaast, je kunt hier goed ontspannen!

Mijn kennismakingsbehandeling begint meestal met een uitgebreide intake, welke klachten ervaar je en wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn? Voeding en leefstijl hebben vaak behoorlijk wat invloed op ons lichaam en onze huid. 

Wil je ervaren wat ik voor je kan betekenen? maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

Cadeaubon geven?

Geef een cadeau waar je iemand heel blij mee maakt, een cadeaubon van Beauty &  BodyCare de Rozentuin

Kies een behandeling of een bedrag en ik maak een mooie cadeaubon voor je.

Te bestellen via E. [email protected] of bel T. 06-51158292.  

Japanse Cosmo Facelift behandeling

 • reiniging van het gezicht, hals en décolleté
 • peeling
 • intensieve massage van drukpunten, liftende massage en lymfedrainage van gezicht, hals en décolleté
 • nabehandeling met zoutkristallen
 • dagverzorging
 • 75 minuten - € 55,00 losse behandeling / kuurprijs € 49,95 per behandeling 

Deze bijzondere behandeling is een combinatie van huidverbetering en diepe ontspanning.

Naast een intensieve behandeling van de gezichtsspieren heeft de massage ook een stimulerende werking op het hele lichaam. Het brengt lichaam en geest weer in balans volgens de Japanse medische traditie en brengt een algeheel gevoel van welzijn.

De intensieve gezichtsmassage zorgt voor een mooiere doorbloeding, heldere teint, afname van fijne lijntjes, afname van spanning in spieren en afname van ophoping van vocht. Ogen staan helder en de kaaklijn wordt strakker.

De massage versoepelt de spieren in het gezicht, brengt ontspanning, vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt ervoor dat je er weer fris en stralend uitziet.

De massage wordt afgesloten met een behandeling van zoudkristallen. Deze voelen koud aan en hebben een verkoelende werking op de huid, wat erg belangrijk is na de intense massage en geeft een ontspannen en kalmerend effect op de huid. De zoutkristallen zorgen niet alleen voor een ontspannen conditie van het spierweefsel in de huid, maar zorgen ook voor vermindering van rimpels, wallen onder de ogen, bruine vlekken, acné, ontstekingen, eczeem en heeft invloed op de fysieke en emotionele toestand van het lichaam. Celzouten zijn in het lichaam beter bekend als "de arbeiders". Samen met "de bouwers", het water en organische stoffen, zorgen deze zouten voor de opbouw van de cellen van het lichaam. 

ANTI-AGING GEZICHTSTHERAPIE op basis van gezichtsreflexologie 

Specifieke zone behandelingen voor het behandelen van probleem zones, een facelift behandeling op natuurlijke wijze:

- kraaienpootjes rondom de ogen

- hangende oogleden

- wallen onder de ogen

- vermoeide ogen

- donkere rand onder de ogen

- heldere sprankelende ogen

- verstrakking

- rimpels voorhoofd

- verslapping kaaklijn, onderkin, hals en decolleté

Gezichtsreflexologie is een diepe therapeutische massage met positieve resultaten om de gezichtsspieren intensief te stimuleren en d.m.v. van massagetechnieken van binnenuit te beïnvloeden.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Vaak ervaren mensen al veel resultaat na 1 behandeling en anders heeft het zeker effect na een paar behandelingen. Reflexologie is geschikt voor iedereen van jong tot oud, een therapie met positieve resultaten bij verschillende lichamelijke klachten daarbij ook te denken aan migraine, hoofdpijn werking op het zenuwstelsel.

 • reiniging van het gezicht, hals en décolleté
 • intensieve gezichtsmassage om de gezichtsspieren intenstief te stimuleren en d.m.v. massagetechnieken het gezicht van binnenuit te beïnvloeden.
 • Behandelingsduur 60 minuten - Behandelingsprijs € 49,95 i.c.m. complete Japanse Cosmolift gezichtsbehandeling ca. 1.5 uur € 65,00

Refresh reinigingsbehandeling

 • reiniging van gezicht, hals en décolleté
 • peeling
 • epileren wenkbrauwen
 • masker om de huid te kalmeren en te voeden
 • eindverzorging

Behandelingsduur 60 minuten - Behandelingsprijs € 25,00

Verwenmoment Aloë Masker

 • reiniging
 • peeling
 • korte massage van het gezicht, hals en décolleté
 • masker ter versteviging en lifting van de gezichtshuid
 • tijdens inwerktijd een ontspannende armmassage
 • dagverzorging

Behandelingsduur 60 minuten - Behandelingsduur € 27,50

A Moment for You

 • reiniging van gezicht, hals en décolleté
 • epileren wenkbrauwen of harsen van bovenlip
 • korte gezichtsmassage
 • serum en dagverzorging

Behandelingsduur 45-60 minuten - Behandelingsprijs € 30,00

A Moment for You de Luxe

 • reiniging van gezicht, hals en décolleté
 • epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip
 • peeling
 • korte gezichtsmassage
 • revitaliserend en liftend Aloë masker, tijdens inwerktijd een ontspannende massage van décolleté en schouders
 • serum en dagverzorging

Behandelingsduur 60-75 minuten - Behandelingsprijs € 35,00

Losse behandelingen

 • wenkbrauwen epileren € 7,50
 • harsen bovenlip € 4,00
 • harsen bovenlip en kin € 7,50
 • harsen bovenlip, kin en kaakcontouren € 10,00
 • het harsen kan ook worden vervangen voor een behandeling met de kristalscrub, deze verwijdert niet alleen de haartjes maar geeft tegelijkertijd een zijdezachte scrub aan je huid

Bovenstaande behandelingen kunnen ook i.c.m. een huidverstevigende plaatselijke Bodycontour behandeling voor buik, billen en bovenbenen.

€ 45,00 extra

Vriendinnen Geschenkbon

Altijd een leuk cadeau voor een lieve vriendin de Beauty Verwenmoment geschenkbon. Kies zelf een behandeling of een bedrag en ik maak een mooie cadeaubon voor je.