Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Beauty & BodyCare de Rozentuin 

Afvallen in Flevoland!

Protiplan afslankprogramma : KLIK HIER voor meer info over het Protiplan afslankprogramma.

Een koolhydraat beperkt en eiwitrijk afslankprogramma, maar nu voor iedereen betaalbaar ! (goedkoper dan andere bekende en vergelijkbare afslankprogramma's in de markt).

Heb je ook altijd al met een proteïne dieet willen afvallen? Maar was het te duur voor je ? Protiplan heeft nu de oplossing voor je !!

Je kunt al vanaf € 1,78 per maaltijd het Protiplan afslankprogramma volgen!

Hoe werkt Protiplan?

Makkelijk en doeltreffend

Protiplan is een doeltreffende afslankmethode ontwikkeld door ervaren diëtisten. We gebruiken in onze voedingsschema’s de juiste combinatie tussen natuurlijke voeding en onze smaakvolle eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Met behulp van ons uitgebalanceerde 3-fasenplan helpen we jou om blijvend af te rekenen met die vervelende extra kilo’s.

Natuurlijk help ik jou graag

Ik ben ervan overtuigd, dat deskundige begeleiding én motiverende coaching de juiste weg is naar een effectief en blijvend resultaat. Ik help je graag bij het bereiken van je streefgewicht én het behoud daarvan.

Protiplan is afvallen in drie fasen

Fase 1

In deze strikte fase ligt de focus op het verliezen van gewicht en staan er vijf of zes eiwitverrijkte producten op het menu.

Ga naar Fase 1 »

Fase 2

In deze tussenfase maak je de eerste stappen naar een gezond eetpatroon. Geleidelijk nemen de Protiplan-producten af en deze worden vervangen door natuurlijke voeding.

Ga naar Fase 2 »

Fase 3

In de derde en laatste fase behaal je jouw streefgewicht. Protiplan staat alleen nog als ontbijt en tussendoortje op het menu.

Naar Fase 3 »

En nu verder...

Nadat jij de omslag hebt gemaakt naar een gezond eetpatroon wil je het dat prachtige resultaat natuurlijk blijven houden. Om je daarbij nog een beetje te helpen is er de onderhoudsfase AltijdFit: door Protiplan geselecteerde calorie- koolhydraatarme producten.

Ga naar de AltijdFit-categorie»

Nacontrole is heel erg belangrijk na het afslankproces, ook hier besteed ik veel aandacht aan. Afvallen kan makkelijk lijken, maar om je gewicht te behouden, dat is veel lastiger. Ik blijf jouw stok achter de deur, ik voorzie je van deskundig advies en leer je hoe je op gewicht kunt blijven door een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Hierbij help ik je dan ook door je minstens een jaar lang nacontrole te bieden. Zo zorgen we er samen voor, dat je je gewicht blijvend behoudt.

Als detox-, voedings- en lifestylecoach begeleid ik vrouwen en mannen effectief en op een verantwoorde wijze naar hun streefgewicht én het behoud daarvan.

Tijdens de intake bespreken we je persoonlijke wensen en doelen. Vervolgens maken we een behandelplan dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie.

  • Tarieven overige voedingsadvies:
  • vervolgconsult (weegmoment en consult) van 30 minuten €20,00
  • kort weegconsult van 15 minuten - € 10,00
  • strippenkaart van 12 kleine weegmomenten - € 110,00